Меню Вход

Български национален тенис център

 

Националният тенис център е разположен в Борисовата градина, близо до парк-хотел "Москва" в София. Разполага с 12 корта, разположени в 4 клетки по 3 игрови терена, и централен корт с трибуни за 1000 зрители.

 

НТЦ е прекрасно екологично естествено средище, съчетаващо чистия въздух на парковата среда с отлични условия за спортуване. Тези дадености кореспондират великолепно с основните характеристики на играта тенис: добри обноски, висок морал, джентълменско поведение и уважение към противника и всички на корта, както и към публиката.

 

НТЦ отвори врати през 2012 г. с обновена сграда, съблекални, ресторант, спортен магазин и ремонтирани кортове, като предоставя на своите членове модерни и съвременни условия, както и индивидуални програми за тенис.

 

При нас можете да играете с партньор или с един от нашите високо квалифицирани инструктори, който ще ви научи как да подобрите играта си и да добавите по-голямо разнообразие и контрол към нея.

 

Центърът предлага разнообразни програми за обучение на деца: индивидуално и на групи, разделени по различни нива на умения, включително и за начинаещи. Заниманията са почасови в нашата детска школа, както и целодневни, включващи уроци по тенис, съчетани с анимация в дните на лятната ваканция.

 

Тенис комплексът предлага разнообразни условия за спорт, забавление и релакс. 

 

За информация и резервации целодневно може да използвате

 

телефон 0887 500540 и имейл bntccenter@gmail.com.

 

Можете да се ниформирате също от официалния ни сайт: 

 

BGTennisCenter.com

 

или от нашата Фейсбук страница

 

Адресът ни е: 


София 1113
Национален ОББ тенис център
Борисова градина
ул. „Незабравка“ №3-5 

 

Очакваме ви!

Спонсори и партньори
Генерален спонсор
Официални спонсори
Медийни партньори
ПартньориММСITFTennis EuropeAmerican Chamber of Commerce in BulgariaБългарски национален тенис центърKinder+