Меню Вход

Росица Денчева спечели титлата в Кипър!

Росица Денчева спечели титлата в Кипър!
07-04-2018 13:49

Росица Денчева ТК „Плевен 90“ спечели титлата на сингъл на международния турнир до 12 г. в Лимасол, Кипър. Надпреварата е от трета категория на Тенис Европа.

Във финала Денчева победи с 6:3, 6:2 представителката на домакините Анна Демирци. Така талантливата българска тенисистка спечели първото място без да загуби нито един сет.

„Роси изигра един добър мач. Беше мотивирана и подготвена за играта на противничката“ заяви треньорът на отбора ни Даниел Ангелов. „Успехът се дължи най вече на това, че успя да вземе важните точки в мача и да изиграе важните моменти с високо ниво на концентрация. Доволен съм от предствянето й в днешния мач. Началото на месец май ни предстоят 2 силни международни турнира - в Добрич и Букурещ. Благодаря на БФТ, програмата 3Т и нейните партньори. Специално искам да благодаря на Пресиян Коев и Кирил Берон за предоствената възможност и гласуваното доверие“ допълни Ангелов.

На турнира в Кипър освен Денчева участваха Каталина Петрова ТК „15:40“, София, Георги Георгиев ТК „Свиленград“ и Павел Маринов ТК „Супер спорт“, Варна.

И четиримата ни участници са част от „А“ националния отбор до 12 г. по програмата „3Т – Тенис, Тийм, Талант“ на БФТ и нейните партньори „Адвент Груп“, „Асикс“ и „Гроугрийн Юръп“ АД.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+