Меню Вход

Стефан Цветков участва в работна среща с Тод Мартин в САЩ

Стефан Цветков участва в работна среща с Тод Мартин в САЩ
03-02-2018 14:02

В качеството си на член на Борда на Международната тенис федерация и член на Международната комисия на Световната тенис зала на славата, Стефан Цветков посети Централата на Световната зала на славата в Нюпорт, Роунд Айланд и разговаря с Тод Мартин.

Тод Мартин е един от най-известните и разпознаваме американски тенисисти. Той достига до финала на Откритото първенство на Австралия  (1994 г.) и до финала на Откритото първенство на САЩ (1999 г.).В кариерата си достига до номер 4 на световната ранглиста. За периода 1995 – 1997 и 1998 – 1999 г. Тод Мартин е Президент на Съвета на състезателите на Световната мъжка тенис асоциация (ATP). Toй e Изпълнителен директор на Световната тенис зала на славата (International Tennis Hall of Fame).

Президент на Световната тенис зала на славата е признатия тенисист, бивш световен едно и легенда в тениса Стан Смит. Световната тенис зала на славата, която е официално призната от Международната тенис федерация през 1986, има за цел да запази и популяризира историята на тениса и да отбелязва тенис шампионите. По този начин организацията е изключително важен партньор за развитието и разрастването тениса в света.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+