Меню Вход

Световна треньорска конференция във Валенсия

Световна треньорска конференция във Валенсия
06-06-2009 03:00

16-та Световна треньорска конференция ще се проведе в испанския град Валенсия от 30 октомври до 3 ноември. Основната тема е развитието на уменията на елитните играчи и треньори, но ще бъдат разисквани теми от широк диапазон, свързани с професионалните състезатели и треньори, въвеждането на спортната наука в работата на треньорите, маркетинга, кампанията Play&Stay и т.н.

Програмата на петдневната конференция, предварителен списък на лекторите, повече информация и онлайн регистрацията за участие могат да бъдат намерени на официалната страница на проявата:http://www.itfcoachesconference.com/

В конференцията могат да участват треньори от цял свят, като няма ограничение на броя от една страна. Ограничен обаче е общият брой на участниците, поради което регистрацията на желаещите трябва да се извърши максимално скоро. По неофициална информация около половината места вече са заети.

Таксата е 200 евро и включва участие в заседанията, материали, транспорт между официалните хотели и мястото на конференцията, транспорт между летището и хотелите, обяд в четири от петте дни, две официални вечери, по един билет за един ден от квалификациите и един ден от основната схема на турнира за мъже с награден фонд 2 милиона евро. Таксата не включва нощувките (списък на официалните хотели и цените в тях могат да бъдат намерени в официалния сайт на конференцията).

Българска федерация по тенис е готова да поеме таксите на поне двама участника в конференцията. Кандидатите трябва да изпратят в срок до 25 юни в БФТ потвърждение на регистрацията си за участие, след което Треньорският съвет на заседание на 27 юни ще определи треньорите, чиито такси ще бъдат поети.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaБанкяУниверситетска болница
Официални партньори
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+