Меню Вход

Бързакова е на четвъртфинал на сингъл и полуфинал на двойки с Рангелова, добро представяне на Стефанов на турнир от Тенис Европа в Скопие

Бързакова е на четвъртфинал на сингъл и полуфинал на двойки с Рангелова, добро представяне на Стефанов на турнир от Тенис Европа в Скопие Кристиян Стефанов
21-09-2022 20:23
Анастасия Бързакова се класира за четвъртфиналите на сингъл при девойките на турнира от трета категория Тенис Европа в Скопие (Северна Македония).

 

Бързакова загуби само два гейма в първите си два мача. Българката разгроми с 6-0, 6-0 Леарта Мухареми от Косово и с 6-1, 6-1 Дефне Атав от Турция.

Александра Рангелова победи с 6-1, 6-0 представителката на домакините Анастасия Арсовска, но след това отстъпи на първата поставена Анастасия Цветкович от Сърбия с 4-6, 3-6.


В турнира на двойки при девойките Бързакова и Рангелова се класираха на полуфинал. Българките победиха с 6-0, 6-1 Тамара Люба и Мина Маркович от Сърбия.


При юношите Кристиян Стефанов постигна две победи, но отпадна на осминафиналите. Стефанов победи Джордан Михайлоски от Германия с 6-1, 4-6, 6-4 и №9 в схемата Ерион Незери от Северна Македония, а след това загуби с 2-6, 3-6 от №7 Иван Аранитович от Черна Гора.


Виктор Атанасов отстъпи във втория кръг с 4-6, 2-6 от Новак Милошевич от Сърбия. Атанасов е четвъртфиналист на двойки в тандем с Георги Красутин от Русия. Димитър Конакчиев загуби на старта на сингъл с 0-6, 2-6 от Стефан Николич от Сърбия.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaУниверситетска болница
Официални партньори
Медийни партньори
ПартньориММСITFTennis EuropeAmerican Chamber of Commerce in BulgariaБългарски национален тенис центърKinder+