Меню Вход

Радулова и Тренчева се класираха за четвъртфиналите на турнир от ITF в Сърбия

Радулова и Тренчева се класираха за четвъртфиналите на турнир от ITF в Сърбия
16-01-2020 07:43
Дария Радулова и Елена Тренчева се класираха за четвъртфиналите на турнира за юноши и девойки от четвърта категория на ITF в Белград (Сърбия).

 

Поставената под номер 2 при девойките Дария Радулова (ТК "НСА", гр.София) елиминира Йована Груич с 4-6, 7-5, 4-0 и отказване на сръбкинята. Елена Тренчева (ТК "Про спорт", гр.София), номер 8 в схемата, победи Шарлот Гисклон от Франция със 7-6(4), 6-4.

При юношите Веселин Киселков (ТК "Авеню", гр.Бургас) отстъпи драматично във втория кръг с 1-6, 6-3, 4-6 на Михаило Савич от Сърбия.

В турнира по двойки при юношите Веселин е на полуфинал. Киселков и Алекс Космин от Румъния се разгромиха с 6-2, 6-1 Лука Каленич и Александър Любоевич от Сърбия.

На двойки при девойките Дария Радулова (ТК "НСА", гр.София) и Денислава Глушкова ( ТК "Дема", гр.София) са четвъртфиналистки. Поставените под номер 1 Радулова и Луца Яноши от Унгария победиха рускините Ангелина Амелкина и Даря Солдатова с 6-2, 6-4. Вторите в схемата Глушкова и Аля Белингер от Словения се наложиха над Мия Ристич и Ива Сепа от Сърбия с 5-7, 6-1, 10-3.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaУниверситетска болница
Официални партньориMelliGel
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+