Меню Вход

Гледайте на живо полуфиналите на сингъл и финалите по двойки на Държавното лично първенство на закрито до 14 г. в Пловдив

Гледайте на живо полуфиналите на сингъл и финалите по двойки на Държавното лично първенство на закрито до 14 г. в Пловдив
12-12-2019 10:03
Любителите на тениса могат да наблюдават на живо полуфиналите на сингъл и финалите по двойки на Държавното лично първенство по тенис на закрито за юноши и девойки до 14 г. в Пловдив. Надпреварата се организира от Българската федерация по тенис и ТК "Пловдив 1981". Състезанието се провежда на кортовете в зала „Атаро Клима".

 

Програмата започва с полуфиналите на сингъл при юношите.

В 10.00 часа на корт номер 1 Павел Маринов (ТК "Супер Спорт", гр.Варна) играе срещу Анас Маздрашки (ТК "Егалите", гр.Несебър), а на корт номер 2 Виктор Киров (ТК "Виа Тенис Стар", гр.София) среща Георги Георгиев (ТК "Хасково 2015", гр.Хасково)

Следват полуфиналите на сингъл при девойките не преди 11 часа. На корт номер 1 Елизара Янева (ТК "Стоянстрой", гр.Пловдив) ще играе срещу Мария Рогачева (ТК "Пловдив 1981", гр.Пловдив), а на корт номер 2 Йоана Константинова (ТК "Плевен-ПСК", гр.Плевен) среща Ива Иванова (ТК "Августа Траяна", гр.Стара Загора).

Не преди 12 часа е финалната среща на двойки при юношите. Там съперници са Павел Маринов (ТК "Супер Спорт", гр.Варна) и Георги Георгиев (ТК "Хасково 2015", гр.Хасково) срещу Димитър Чилов (ТК "Августа Траяна", гр.Стара Загора) и Анас Маздрашки (ТК "Егалите", гр.Несебър)

Не преди 13 часа е финала на двойки при девойките. За титлата ще спорят Александра Габровска (ТК "ЦСКА - Завинаги", гр.София) и Ива Иванова (ТК "Августа Траяна", гр.Стара Загора) срещу Йоана Константинова (ТК "Плевен-ПСК", гр.Плевен) и Мария Рогачева (ТК "Пловдив 1981", гр.Пловдив).

Домакините от ТК "Пловдив 1981" и зала „Атаро Клима" в Пловдив са предоставили великолепни условия за провеждане на първенството. Температурата в залата е 20 градуса по време на всичките срещи. Освен това всичките мачове може се наблюдават на живо в канала на YouTube с адрес Тенис Атаро Клима. Там на живо се следят и резултатите от мачовете.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsВимакс Клима
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+