Меню Вход

Известни са полуфиналистите на сингъл и финалистите по двойки на Държавното лично първенство на закрито до 14 г. в Пловдив

Известни са полуфиналистите на сингъл и финалистите по двойки на Държавното лично първенство на закрито до 14 г. в Пловдив
11-12-2019 19:30
Днес станаха ясни полуфиналистите на сингъл и финалистите по двойки на Държавното лично първенство по тенис на закрито за юноши и девойки до 14 г. в Пловдив. Надпреварата се организира от Българската федерация по тенис и ТК "Пловдив 1981". Състезанието се провежда на кортовете в зала „Атаро Клима".

 

На полуфиналите на сингъл при юношите ще играят Павел Маринов (ТК "Супер Спорт", гр.Варна) срещу Анас Маздрашки (ТК "Егалите", гр.Несебър) и Виктор Киров (ТК "Виа Тенис Стар", гр.София) срещу Георги Георгиев (ТК "Хасково 2015", гр.Хасково)


Резултати, четвъртфинали, юноши :

№1 Павел Маринов (ТК "Супер Спорт", гр.Варна) – №8 Христиан Биджев (ТК "Диана", гр.София) 6-1, 6-2

№3 Анас Маздрашки (ТК "Егалите", гр.Несебър) – №6 Ферхат Рашидов (ТК "Асеновград", гр.Асеновград) 6-4, 6-0

Виктор Киров (ТК "Виа Тенис Стар", гр.София) – №4 Ангел Владов (ТК "Черно море Елит ", гр.Варна) 6-1, 6-2

№2 Георги Георгиев (ТК "Хасково 2015", гр.Хасково) – №5 Димитър Чилов (ТК "Августа Траяна", гр.Стара Загора) 6-3, 6-2


За място на финала при девойките ще играят Йоана Константинова (ТК "Плевен-ПСК", гр.Плевен) срещу Ива Иванова (ТК "Августа Траяна", гр.Стара Загора) и Елизара Янева (ТК "Стоянстрой", гр.Пловдив) срещу Мария Рогачева (ТК "Пловдив 1981", гр.Пловдив).

Резултати, четвъртфинали, девойки :

№5 Йоана Константинова (ТК "Плевен-ПСК", гр.Плевен) – №1 Александра Габровска (ТК "ЦСКА - Завинаги", гр.София) 2-6, 6-2, 6-3

№4 Ива Иванова (ТК "Августа Траяна", гр.Стара Загора) – №8 Лидия Енчева (ТК "Силистра", гр.Силистра) 6-4, 6-4

№3 Елизара Янева (ТК "Стоянстрой", гр.Пловдив) – №7 Росица Денчева (ТК "Плевен 90", гр.Плевен) 6-4, 6-4

№2 Мария Рогачева (ТК "Пловдив 1981", гр.Пловдив) – №6 Венета Генчева (ТК "Бароко Спорт", гр.София) 6-0, 6-2


За финала на двойки при юношите се класираха Павел Маринов (ТК "Супер Спорт", гр.Варна) и Георги Георгиев (ТК "Хасково 2015", гр.Хасково) срещу Димитър Чилов (ТК "Августа Траяна", гр.Стара Загора) и Анас Маздрашки (ТК "Егалите", гр.Несебър)

За титлата на двойки при девойките ще спорят Александра Габровска (ТК "ЦСКА - Завинаги", гр.София) и Ива Иванова (ТК "Августа Траяна", гр.Стара Загора) срещу Йоана Константинова (ТК "Плевен-ПСК", гр.Плевен) и Мария Рогачева (ТК "Пловдив 1981", гр.Пловдив).


Домакините от ТК "Пловдив 1981" и зала „Атаро Клима" в Пловдив са предоставили великолепни условия за провеждане на първенството. Температурата в залата е 20 градуса по време на всичките срещи. Освен това всичките мачове може се наблюдават на живо в канала на YouTube с адрес Тенис Атаро Клима. Там на живо се следят и резултатите от мачовете. Също така зрителите и тенисистите могат да набюдават срещите и във фоайето на залата.


Програма :

12.12.2019 - 1/2 финали единично, финали двойки

13.12.2019 - финали единично

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsВимакс Клима
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+