Меню Вход

Дария Радулова започна с две победи на турнир от ITF в Израел

Дария Радулова започна с две победи на турнир от ITF в Израел
18-11-2019 21:26
Дария Радулова ( ТК "НСА", гр.София) записа победи на сингъл и по двойки на турнира за юноши и девойки от втора категория на ITF в Хайфа (Израел).

 

Радулова направи обрат и победи на сингъл с 3-6, 6-1, 6-3 представителката на домакините Лиам Овед. В турнира по двойки Радулова и Нина Раданович от Франция се наложиха със 7-6(4), 6-2 над Линда Климовичова и Никола Бартункова от Чехия.

Даря Шаламанова (ТК "Дема", гр.София) също започна с успех при дуетите. Шаламанова и Ева Шоу от Великобритания победиха с 6-2, 6-4 Лора Радивоевич от Сърбия и Еми Ярон от Израел. Даря е поставена под номер 16 при девойките и ще стартира срещу Ева Прокопенко от Украйна.

При юношите Пьотр Нестеров (ТК "Черно море Елит ", гр.Варна) отстъпи в първия кръг с 3-6, 4-6 на Мартин Кач от Белгия. Още двама българи започват утре участието си в турнира при юношите. Симеон Терзиев (ТК "Диана", гр.София), поставен под номер 8, ще играе срещу Йесе Де Ягер от Холандия. №14 Антъни Генов (ТК "Авеню", гр.Бургас) ще стартира срещу Раз Хавив от Израел.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+