Меню Вход

Министърът на туризма: Европейското по плажен тенис е чудесна възможност за популяризиране на България като туристическа дестинация

Министърът на туризма: Европейското по плажен тенис е чудесна възможност за популяризиране на България като туристическа дестинация
05-09-2019 20:44
Европейското по плажен тенис е чудесна възможност за популяризиране на България като туристическа дестинация, заяви министърът на туризма Николина Ангелкова. От 5 до 8 септември страната ни домакинства на европейския шампионат по плажен тенис за мъже и жени, като в България пристигнаха най-добрите състезатели в света. Домакин на първенството на континента е красивият плаж на комплекс Therma Village в Кранево. По повод проявата, с която страната ни се рекламира като отлична възможност за целогодишен туризъм и спортен туризъм, министър Николина Ангелкова изпрати поздравителен адрес.

 

"Състезанието е чудесна възможност за популяризиране на България като туристическа дестинация, предлагаща много и разнообразни възможности за спорт. Поздравявам Ви за ентусиазма и последователността, с която организирате Европейското първенство по плажен тенис и се надявам и занапред да продължите с реализацията му. Международният спортен форум е не само повод за изява на спортисти от висок ранг, но и привлича множество почитатели на тениса от страната и чужбина.
Това допринася за утвърждаване на страната ни като дестинация за пътувания в четири сезона, което е една от целите в работата на Министерството на туризма", пише Ангелкова в своето слово до организаторите и домакините. Тя пожела успех на участниците и приятни мигове на всички любители на тениса.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaБанкяУниверситетска болница
Официални партньори
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+