Меню Вход

Започна Мастърс-турнир от веригата „Kinder+ Sport“ на Националния ОББ тенис център

Започна Мастърс-турнир от веригата „Kinder+ Sport“ на Националния ОББ тенис център
15-08-2019 16:29
При огромен интерес започна Мастърса от веригата „Kinder+ Sport" в България. Надпреварата се провежда на базата на „Национален ОББ тенис център" в Борисовата градина. В турнира участват деца от четири възрасти до 9 г., до 10 г., до 11 г. и до 12 г. За трета поредна година България организира турнири от тази верига.

В рамките на шест турнира от март до август във възрастовите групи до 9, 10, 11 и 12 г. българските деца се съревновават помежду си, за да излъчат представителите на България за международните финали. Там участие ще имат също така и националните шампиони по проекта от Австрия, Германия, Унгария, Израел, Малта, Люксембург, Полша, Монако, Ирландия, Италия и Франция

Финалният международен турнир ще се проведе между 17-ти и 20-ти октомври в „Монте Карло Кънтри клуб", Монте Карло.


Финалното класиране се изготвя на база от общия брой точки от изиграните турнири, като всеки състезател трябва да е участвал в поне 4 (четири) от общо шестте „Kinder+ Sport" турнири. Класираните състезатели на 1 (първо) място в крайната ранглиста на програмата, която ще излезе след 20 август, ще получат възможността да участват на финалния световен турнир между 17 и 20 октомври на кортовете на „Монте Карло Кънтри Клуб".

Разходите по участието на финалния световен турнир на шампионите до 9,10,11 и 12 г. се поемат от БФТенис.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsВимакс Клима
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+