Меню Вход

Илиян Радулов и Йоанна Радулова спечелиха Държавен турнир за смесени отбори до 14 г.

Илиян Радулов и Йоанна Радулова спечелиха Държавен турнир за смесени отбори до 14 г.
04-04-2019 14:23
Илиян Радулов и Йоанна Радулова (ТК "Тракия СКЛАТ", гр.Пловдив) спечелиха Държавен турнир за юноши и девойки до 14 год. за смесени отбори до 14 г. Надпреварата се проведе на кортовете на ТК "Локомотив ", гр.Пловдив.

 

Това е нов тип турнир и има основна цел да носи повече позитивни преживявания на всички участници. По тази причина през тази година в календара на БФТенис ще има повече състезания в отборни формати. Така децата ще могат да изпитат още по-голямо забавление от играта, но това да не бъде за сметка на качествените мачове, които им помагат да се развиват като по-добри тенисисти.


Във финалната среща Илиян Радулов и Йоанна Радулова се наложиха с 2:0 победи над Дейвид Симеонов и Мегън Кунинска (ТК "Кристи", гр.Дряново). Илиян Радулов победи Дейвид Симеонов с 4:0, 1:4, 10:2. Йоанна Радулова се наложи над Мегън Кунинска с 4:1, 4:0.

На трето място се класираха Димитър Пенчев, Ангела Ганева (ТК "Кристи", гр.Дряново) и Павел Маринов, Виктория Санкийска (ТК "Супер Спорт", гр.Варна).


От утре на кортовете на ТК „Локомотив" и ТК „Албена" в Пловдив ще се проведе Държавен турнир за смесени отбори момчета и момичета до 12 годишна възраст.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaБанкяУниверситетска болница
Официални партньори
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+