Меню Вход

Огромен интерес към семинара на Рейчъл Стълман

Огромен интерес към семинара на Рейчъл Стълман
08-02-2019 14:14
Много голям интерес предизвика семинарът на световноизвестната във фитнеса Рейчъл Стълман. Днес на тенис кортовете на ТК Проспорт и в лекционната зала в НСА,г-ца Стълман изнесе практичен семинар на тема „Високо интензивна кондиционна тренировка при 12-годишните състезатели по тенис". На него присъстваха много български треньори и състезатели.

Семинарът беше разделен в две части (практическа и теоритична).

Г-ца Рейчъл Стълман е бивш състезател, сертифициран тенис експерт, фитнес специалист, мотивационен спортен коуч и определяна отвъд Океана като следващия голям кондиционен треньор в тениса. Американката пристигна от Сейнт Луис (Мисури) в София специално за тенис турнира Sofia Open 2019 и вече успя да се потопи в емоциите в „Арена Армеец". Любимият спорт на Стълман е тенис, който е практикувала и професионално преди време.

В момента основната дейност на г-ца Стълман е свързана с рубрика за интервюта със световни звезди, каквито прави и по време на Откритото първенство на САЩ. Също така има свой блог, в който образова последователите си чрез лични преживявания и познания за тенис, като мотивира хората да спортуват и да преследват мечтите си.
Посланик на редица благотворителни каузи, като най-значимата е Super heroes (супер герои).

На 9-и февруари (събота) г-ца Стълман ще изнесе и лекция по време на общото събрание на БФТ на тема „ Ролята на кондицията в развитието на младите тенисисти". Събитието е от 9.00 часа.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaУниверситетска болница
Официални партньори
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+