Меню Вход

Програмата Evolve9 влезе в Шумен

Програмата Evolve9 влезе в Шумен
05-12-2018 23:09
Най-продуктивната програма за развитие на млади играчи – Evolve9, вече е в Шумен. Тя бе стартирана от тенис клуб Шуменец с децата от училище „Йоан Екзарх Български". Ръководството на клуба, в лицето на Богомил Радославов и Никола Николов, гарантира, че целите им съвпадат с тези на Evolve9 – да играят много деца, да има връзка между треньор, дете и родител, да има организация и създаване на пълноценна среда.

„Радваме се, че успяхме да започнем тази страхотна програма и се надяваме колкото се може повече деца да заиграят тенис. Страхотно е, че те започват да играят от първия час, забавляват се, движат се, развиват се и са щастливи от това, че са там. Има организация и последователност, както и нещо много важно – обратна връзка от треньора към родителя. Училището предлага страхотна възможност за децата, които учат там, да играят тенис през зимата, защото имат собствена зала за тенис. Искаме специално да благодарим на директорката на училището Валентина Тодорова, която веднага откликна на предложението ни да започнем занимания с децата", обясниха от Шуменец.

 

„За мен най-важният момент в програмата е това да направим децата конкурентни, което означава детето да бъде доволно от себе си без значение дали е победило или загубило, а просто да е щастливо от факта, че се е борило, че е дало най-доброто от себе си и че наистина е влязло и излязло в една битка като воин", добави Радославов.

От Шуменец изразиха задоволство, че имат възможността да работят с най-добрата тенис програма за обучение на деца.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+