Меню Вход

Рекорден брой участници в третото издание на "Тенис Лига *2264"

Рекорден брой участници в третото издание на
24-07-2010 03:00

1

Третият турнир от националната верига "Тенис Лига *2264" започна днес на кортовете на ТК "Левски" в София, където за участие се записаха 110 състезатели, което е с близо два пъти повече в сравнение с второто издание на надпреварата, провело се през миналата седмица в Плевен.

Сред заявилите участие тенисисти имаше представители на Австрия, Сърбия, Швеция, Аржентина, Германия и България. Срещите започнаха днес, а утре ще се изиграят финалите във всички възрастови групи при мъжете и жените.

Турнирът в София е трети от календара на "Тенис Лига *2264", като до края на 2010 г. предстоят още два в София и един в Хасково. В "Тенис Лига *2264" може да участва всеки желаещ, стига да не е картотекиран като професионален тенисист през тази година. Всяко едно от състезанията е с награден фонд 1,800 лв. и носи точки за националната ранглиста.

Повече информация за "Тенис Лига *2264", за календара и датите на провеждане на турнирите и за условията за участие можете да намерите на сайта на организаторите от Българската федерация по тенис www.bgtennis.e-manhosting.com .

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+