Меню Вход

Тренировъчен лагер с най-перспективните млади тенисисти от региона се проведе в гр. Плевен

Тренировъчен лагер с най-перспективните млади тенисисти от региона се проведе в гр. Плевен
22-07-2010 03:00

1

Тренировъчен лагер с най-перспективните състезатели от регион Плевен  се проведе в на 16, 17 и 18 юли на Регионаленият център по тенис Плевен, а в подготовката се включиха 19 деца от клубовете „Царевец” Горна Оряховица, „Престиж” Велико Търново, Габрово, Севлиево, „Спартак 2000” и ТК „Плевен 90”.

Регионалният център по тенис Плевен пое разходите за хотел и храна на участващите състезатели, като от клуба-организатор се погрижиха и за транспорта на децата от хотел „Балкан” до кортовете в райския парк „ Кайлъка”.

Предварително беше изработена програма за тренировките и контролните състезания. Под ръководството на треньорите Велиан Бакалов, Валентин Иванов и Ангел Ангелов тази програма беше реализирана, като бяха използвани съвременни подходи, методи и упражнения при повеждане на тренировките, а младите тенисисти участваха активно в процеса и изпълняваха стриктно всички указания на специалистите.

По време на лагера състезателите и техните придружаващи изказаха удовлетворението си от организацията и с нетърпение очакват втория подобен тренировъчен лагер, който ще се проведе на 13, 14 и 15 август в Севлиево.Тогава ще бъде проведен и семинар с участието на всички треньори от регионалния тенис център Плевен, както и на някои водещи специалисти, определени от БФТ.

1

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+