Меню Вход

Милушев и Донев при мъжете и Михайлова и Велиева при жените спечелиха титлите по двойки на Държавното лично първенство за мъже и жени

Милушев и Донев при мъжете и Михайлова и Велиева при жените спечелиха титлите по двойки на Държавното лично първенство за мъже и жени
31-08-2018 18:55
Пламен Милушев и Габриел Донев от ТК "НСА", гр.София и Габриела Михайлова ТК "Сливен 92", гр.Сливен и Хюлия Велиева ТК "Про спорт", гр.София при жените спечелиха титлите в турнирите по двойки на Държавното лично първенство по тенис за мъже и жени, което се провежда на кортовете на спортен център „Хемус" във Велико Търново. Надпреварата се провежда под патронажа на кмета на старата столица Даниел Панов.

В турнира на двойки при мъжете Пламен Милушев и Габриел Донев победиха във финала с 6:1, 6:2 Александър Лазаров ТК "Дема", гр.София и Венци Иванов ТК "Левски", гр.София. Така Милушев и Донев защитиха титлата си от 2017 г. и от първенството в зала през тази година.


На двойки при жените Габриела Михайлова и Хюлия Велиева победиха във финалната среща с 6:1, 6:2 Александрина Илиева ТК "Славия Бомел 9", гр.София и Цвети Йотова ТК "Дема", гр.София.


Утре е финалната среща на смесени двойки. В нея съперници са Александър Лазаров ТК "Дема" и Петя Аршинкова ТК "Левски", гр.София срещу Пламен Милушев ТК "НСА" и Габриела Михайлова ТК "Сливен 92".

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедБУЛИНС
Медийни партньори
ПартньориММСБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+