Меню Вход

Гергинов и Илиева са шампиони на регионалното на Варна до 12 г.

Гергинов и Илиева са шампиони на регионалното на Варна до 12 г.
27-08-2018 15:40
С участието на 21 деца от Варна и околността през уикенда се проведе Регионалното първенство по тенис за деца до 12 г. ТК "Черно море-Елит" бе домакин на надпреварата, която бе от календара на програмата „Тенисът – спорт за всички" на Българска федерация по тенис и Министерството на младежта и спорта.

При момчетата първото място спечели Тодор Гергинов от ТК "Велто", гр. Варна. На финала той победи с 6:0 Брайън Димов от ТК "Черно море-Елит", гр. Варна. На полуфиналите Гергинов се наложи също с 6:0 над Емил Андреев от ТК "Черно море-Елит" гр. Варна, а в групата записа други 3 победи, в които загуби само гейм.

Андреев завърши на трето място след победа в малкия финал над Мартин Дамянов от ТК "Тича" с 6:3.

 

При момичетата на първо място се класира Соня Илиева след победа на финала над съотборничката си от ТК "Черно море-Елит" гр. Варна Естела Иванова с 6:0. Трето място спечели Евелин Богомилова от ТК "Испано" гр. Варна и четвърто - Деница Попова от ТК "Суперспорт" гр. Варна.

Награда за честна игра получиха Зейн Сиди от ТК "Черно море-Елит" и Евелин Богомилова от ТК "Испано" (на снимката по-долу).

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедФИДУЕБ
Медийни партньори
ПартньориММСБОКITFTennis EuropeKinder+