Меню Вход

Аматьори мерят сили на корта на втория турнир от националната верига "Тенис Лига *2264"

Аматьори мерят сили на корта на втория турнир от националната верига
17-07-2010 03:00

В събота на кортовете на ТК "Плевен 90" в гр. Плевен започна вторият турнир от националната верига "Тенис Лига *2264", където въпреки рекордните жеги, интереса бе голям и броят на участниците достигна 64 човека.

На турнира участваха и шампионите от първото издание на "Тенис Лига *2264" Юри Дойчев и Габор Такач, които след победата си в Добрич оглавиха ранглистите във възрастовите групи 35+ и 45+ години и в Плевен ще се опитат да затвърдят позициите си.

Мачовете започнаха в събота, а в неделя ще са полуфиналите и финалите както при мъжете, така и при жените. Победителите ще си разделят наградния фонд от 1,800 лв. и ще спечелят точки за националната ранглиста.

На 24-ти юли на кортовете на ТК "Левски" в София ще започне третият турнир от веригата, където се очакват рекорден брой състезатели на набиращата все по-голяма популярност "Тенис Лига *2264".

Повече информация за "Тенис Лига *2264", за календара и датите на провеждане на турнирите и за условията за участие можете да научите като кликнете тук

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+