Меню Вход

Динев и Попов са на ½-финал в Румъния, Драганов в Сърбия

Динев и Попов са на ½-финал в Румъния, Драганов в СърбияДрагомир Драганов
07-06-2018 16:20
Динко Динев и Владимир Попов ще играят един срещу друг на полуфиналите на сингъл на турнира до 16 год. от втора категория на Тенис Европа в Мамая (Румъния).

 

При юношите поставеният под №2 Динко Динев ТК "Авеню", гр.Бургас победи с 6:3, 6:4 Ото Лейкола от Финландия. Поставеният под №8 Владимир Попов ТК "Стоянстрой", гр.Пловдив елиминира №4 в схемата Джордже Шинтие от Румъния с 6:3, 0:6, 6:2. №3 в схемата Светлин Керемедчиев ТК "Железничар 1996", гр.Пловдив загуби с 3:6, 4:6 от Стефан Никула от Румъния. Керемедчиев продължава участието си в турнира на двойки. Светлин и Михайл Горохов от Русия се класираха на полуфинал.

При девойките четвъртата поставена Никол Русева ТК "Престиж", гр.Велико Търново отстъпи с 3:6, 6:0, 2:6 на румънката Мара Гае.


Драгомир Драганов (на снимката )се класира на полуфинал на сингъл и на финал на двойки на турнира до 14 год. от трета категория на Тенис Европа в Скопие (Македония).

На сингъл поставеният под №1 Драгомир Драганов ТК "Авеню", гр.Бургас разгроми с 6:1, 6:2 Артьом Джухурджа от Украйна. В турнира на двойки Драгомир се класира на финал. Поставените под №1 Драганов и Артур Геа от Франция победиха с 6:1, 7:5 Якубенко от Украйна и Кунитцин от Русия.

При девойките шестата поставена Цвета Радева ТК "Плевен 90", гр.Плевен отстъпи с 6:3, 2:6, 5:7 от македонката Ива Кузмановска.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsВимакс Клима
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+