Меню Вход

Резултати от тестирането на най-добрите ни състезатели до 12,14, 16 и 18 г.

Резултати от тестирането на най-добрите ни състезатели до 12,14, 16 и 18 г.
27-05-2018 13:50
През месец април спортният отдел към БФТенис проведе тестиране и изготвяне на база данни на най-добрите ни състезатели до 12,14, 16 и 18 г. Получените резултати ни показват няколко основни тенденции в развитието на младите ни тенисисти.

 

По случая искаме да Ви поканим на презентация по време на ДП до 12 г. – на 03.06.2018 г., неделя в заседателната зала на СК Дема. Поканени са всички състезатели, родители и треньори.

Там ще може да получите информация относно резултатите и бъдещите инициативи на екипа на БФТ в процеса по управление на спортната форма, планирането и възстановяването.

Този тип изследвания се провеждат за първи път в България, а в лагерите участваха голяма част от най-проспериращите родни таланти.

Целта на този тип лагери е изготвяне на профил на всеки състезател, направен на базата на различни тестове. Резултатите ще дадат ясна и точна обратна връзка относно всяко едно качество, необходимо за практикуването на тениса на състезателно ниво (национално и международно). Тази информация ще бъде от изключителна полза за състезателите и техните лични треньори, изготвяйки стратегии и планове за развитие на играчите.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедФИДУЕБ
Медийни партньори
ПартньориММСБОКITFTennis EuropeKinder+