Меню Вход

Виктория Томова и треньорът й Михаил Кънев получиха плакети от БФТ за европейската титла

Виктория Томова и треньорът й Михаил Кънев получиха плакети от БФТ за европейската титла
07-10-2009 03:00

Европейската шампионка до 14 г. Виктория Томова и личният й треньор Михаил Кънев получиха специални пакети от БФТ за спечелването на титлата от европейското първенство в Пилзен (Чехия). Наградите бяха връчени по време на пресконференция на БФТ от президента на федерацията Стефан Цветков.

"Чувствам се много щастлива от тази награда. Благодаря на българската федерация това признание. Тренирам все по-усилено и се надявам това да е първата от много награди, които ще получа", каза 14-годишната Томова, която от понеделник вече фигурира и в световната ранглиста на WTA за жени.

На пресконференцията бяха представени две от най-престижните прояви от календара на БФТ за годината, организирани със съдействието на генералния спонсор на федерацията БНП Париба - предстоящият БНП Париба Мастърс до 12 г. (турнирът на осемте най-добри момчета и момичета в тази възраст) и Държавното първенство за мъже и жени БНП Париба, което ще се проведе в Пловдив от 11 до 18 октомври.

Повече информация за БНП Париба Мастърс до 12 годиниПовече информация за Държавното първенство за мъже и жени БНП ПарибаВиктория Томова и Михаил Кънев

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+