Меню Вход

Стефан Цветков бе избран за вицепрезидент на БОК

Стефан Цветков бе избран за вицепрезидент на БОК
18-09-2009 03:00

Президентът на БФТ Стефан Цветков бе избран за вицепрезидент на Българския олимпийски комитет на днешното Общо събрание. Стефка Костадинова бе преизбрана за президент на БОК, а вицепрезиденти са Стефан Цветков, Свилен Нейков, Весела Лечева, Валентин Йорданов и Лъчезар Димитров.

Това е поредното голямо признание за Стефан Цветков и за българския тенис като цяло и доказателство за добрата работа и имиджа на тенис-федерацията. Президентът на БФТ получи 52 гласа при гласуването, само един по-малко от спортния министър Свилен Нейков. В същото време от спортните федерации само тенисът и борбата имат представители във висшето ръководство на БОК.

“Беше избран много силен борд със силни личности. Имаме сериозни амбиции и възможности под ръководството на Стефка Костадинова БОК да продължи да играе все по-голяма роля в спортния живот в България. За мен лично е голяма чест, че тенисът за първи път има представител на такова високо ниво в олимпийския комитет”, коментира новият вицепрезидент на БОК Стефан Цветков.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедDECATHLONБУЛИНС
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+