Меню Вход

Курс за треньори ITF Level II, Общо събрание на АТТ и Национална треньорска конференция ще се проведат в началото на февруари в Пловдив

Курс за треньори ITF Level II, Общо събрание на АТТ и Национална треньорска конференция ще се проведат в началото на февруари в Пловдив
28-01-2009 03:00

Българска федерация по тенис и Асоциацията на треньорите по тенис организират курс за треньори ITF Level II от 3 до 13 февруари в Пловдив. Курсът се организира по проекта за обучение и преквалифициране на треньорите по тенис в България, разработен от БФТ и АТТ съвместно с Международната федерация по тенис (ITF). Водещ на курса ще е известният специалист и лектор на ITF Алеш Филипчич.

Покана за курса (.pdf)Списък на участниците (.pdf)Програма на курса по дни - на англ. (.pdf)След завършването на курса, на 13 февруари от 16.30 часа в Новотел “Пловдив” ще се проведе Отчетно общо събрание на Асоциацията на треньорите по тенис.

Покана и дневен ред (.pdf)

На 13 февруари, след завършването на Общото събрание на АТТ, в Новотел “Пловдив” ще се проведе официална вечеря-коктейл. На 14 февруари е Националната треньорска конференция.

Покана и програма (.pdf)

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедБУЛИНС
Медийни партньори
ПартньориММСБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+