Меню Вход

Любомир Бадински бе преизбран за председател на Съдийската колегия към БФТ

Любомир Бадински бе преизбран за председател на Съдийската колегия към БФТ
02-12-2008 03:00

Любомир Бадински бе преизбран за председател на Съдийската колегия към БФТ за нов четиригодишен мандат. На Общото събрание на колегията присъстващите гласуваха единодушно за Бадински, който в периода 2008-2012 ще изкара трети мандат начело на СК. Единодушно бяха избрани и останалите осем члена на ръководството на СК: Антоанета Димитрова, Боряна Джумалийски, Веселина Донева, Ивайло Цветков, Савко Кузманов, Снежана Плачкова, Тодор Тодоров, Христо Максимов.

В Общото събрание на СК взеха участие много от съдиите международна и национална категория, като положителен факт бе присъствието на голям брой млади съдии. В отчетния си доклад за изминалия четиригодишен период Любомир Бадински направи анализ на състоянието на съдийството у нас, като благодари на ръководството на БФТ за добрата координация, за увеличаването на броя професионални турнири, за организирания курс за бели значки през 2007 г., за инициативата “Тенис. Честна игра”, за проявяваното винаги разбиране към проблемите на съдийството.

“Когато правим оценка на факторите, които са оказали влияние върху равнището на съдийството у нас, трябва да отбележим с благодарност положителната роля за това на БФТ”, се казва в отчетния доклад на ръководството на Съдийската колегия за периода 2004-2008 г., който можете да изтеглите от тук (в pdf-формат).

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедБУЛИНС
Медийни партньори
ПартньориММСБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+