Меню Вход

Габриел Донев и Джулия Терзийска спечелиха турнира на шампионите до 12 г. на ТК “15:40” в присъствието на Григор Димитров

Габриел Донев и Джулия Терзийска спечелиха турнира на шампионите до 12 г. на ТК “15:40” в присъствието на Григор Димитров
17-11-2008 03:00

Габриел Донев ("М-Спорт") и Джулия Терзийска ("Дема") спечелиха турнира “Ние сме шампиони” за момчета и момичета до 12 г., който се проведе на покритите с балон кортове на ТК “15:40” в София. За участие в надпреварата бяха поканени всички победители от турнирите в тази възрастова група от вътрешния календар на БФТ за 2008 г. и други перспективни състезатели.

Турнирът и откриването на зимния сезон в новия балон на клуба бяха уважени от младата ни звезда Григор Димитров. Шампионът за юноши на Уимбълдън и US Open откри състезанието, игра с всички участници и им раздаде подаръци от името на организаторите.

Призьорите:момчета:победител: Габриел Донев ("М-Спорт" Сф)финалист: Стоян Станков ("Черноморец" Бс)момичета:победителка: Джулия Терзийска ("Дема" Сф)финалистка: Сара Боевска ("15:40" Сф)утешителен турнир, момчета:победител: Йордан Диневски ("Хасково")финалист: Здравко Чандрев ("Малееви" Сф)утешителен турнир, момичета:победителка: Радина Димитрова ("Левски" Сф)финалистка: Десислава Златева ("15:40" Сф)

Джулия Терзийска - победителка при момичетата

Габриел Донев - победител при момчетата

Участниците в турнира

Григор Димитров награждава участниците

Григор Димитров на корта

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедБУЛИНС
Медийни партньори
ПартньориММСБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+