Меню Вход

Мастърс-турнирът на БФТ до 12 г. започва в Разград

Мастърс-турнирът на БФТ до 12 г. започва в Разград
03-10-2008 03:00

Мастърс-турнирът за момчета и момичета до 12 г. започва в Разград при много добро време и отлична организация от страна на домакините от ТК “Разград” и със съдействието на БФТ. Състезанието бе открито от областния управител Наско Анастасов, президента на ТК “Разград” Николай Цонев и директора тенис развитие към БФТ Илия Атанасов.

Домакините се постараха и създадоха всички необходими условия за доброто протичане на турнира и за популяризирането му в града. Участниците и техните треньори и придружители са приятно изненадани от добрите условия и гостоприемството. Направена бе презентация и бяха раздадени материали за инициативата на БФТ “Тенисът. Честна игра”.

На официалното откриване ръководството на ТК “Разград” изрази голямата си благодарност към БФТ за оказаното доверие за провеждането на турнира, както и за тренировъчния лагер, организиран от федерацията за състезателите от клуба и региона няколко дни преди състезанието. Домакините изразиха надежда това събитие да доведе до по-бързо активиране и развитие на клуба на по-високо ниво на дейност и организация.

Откриване на турнира в Разград

Участниците в Мастърс-турнира до 12 г.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+