Меню Вход

Григор Димитров: Пълните трибуни ме впечатлиха

Григор Димитров: Пълните трибуни ме впечатлиха
07-05-2012 03:00

Звездата на българския мъжки тенис Григор Димитров изведе националния отбор до втора група на Купа „Дейвис” на турнира в София. Преди да замине за следващата си спирка - Прага, Гришо отдели минута за официалния сайт на Турнира на шампионките.

Григор Димитров

- Гришо, ще гледаш ли Турнира на шампионките?- Ако имам възможност, със сигурност бих присъствал на ТОС. Този турнир е голямо събитие и чудесна възможност за българския тенис и за българските зрители да видят на живо някои от най-добрите в света. Надявам се да бъда в „Арена Армеец”. В края на сезона нямам много ангажименти, но все пак всичко ще зависи от програмата ми.

- Какво мислиш и за сериозен мъжки турнир у нас след женския?- Мечтая си да има и голям мъжки турнир в България. Дай Боже, един ден това да се случи и да имам възможност да играя на него. Много се развълнувах, когато видях децата да си играят „на Григор Димитров”. Направено е много за тениса у нас от федерацията, надявам се, че той още повече ще се популяризира.

- Какво най-много те впечатли при участието ти в София?- Много неща, но това, че по време на двубоите за Купа „Дейвис” имаше толкова много хора по трибуните, беше прекрасно и ме зарадва. Всеки път трябва да е така, според мен. Сигурен съм, че и на Турнира на шампионките залата ще бъде пълна от първия до последния ден.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+