Меню Вход

Как Денислава и Андрея Глушкови тренират заедно разкрива „Вкъщи с българските тенис звезди“

Как Денислава и Андрея Глушкови тренират заедно разкрива „Вкъщи с българските тенис звезди“
03-04-2020 10:25
Как две сестри може да тренират заедно в домашни условия? Отговорът идва в кампанията на Българска федерация по тенис „Вкъщи с българските тенис звезди" с послание „Обичаме тениса, можем и у дома" от Денислава Глушкова и по-малката и сестра Андрея.

 

Денислава Глушкова е една от най-проспериращите млади тенисистки. Тя има четири спечелени турнира на сингъл и един по двойки от ITF. Също така е триумфирала с 3 титли на сингъл и 7 по двойки на турнири от Тенис Европа. През 2016 г. Глушкова заедно с Катерина Димитрова и Стела Пеева станаха европейски шампионки до 12 г. а през 2018 г е девета на Световното отборно първенство до 14 г. През миналата година Глушкова спечели бронзов медал на Европейското лично първенство в Москва до 16 г. През 2019 г е Държавна шампионка за девойки до 16 и до 18 г. По малката и сестра Андрея (11 г.) също може да се похвали с много добри резултати и спечелени турнири.

Денислава и Андрея спазват стриктно извънредните мерки и поддържат физическата си форма в домашни условия. Вижте как във видеото им.


Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедDECATHLONБУЛИНС
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+