Меню Вход

ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ МАТЕРИАЛИ НА ITF Academy БЕЗПЛAТНО

ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ МАТЕРИАЛИ НА  ITF Academy  БЕЗПЛAТНО
01-04-2020 10:39
За да помогне на всичките 164 000 треньори по тенис в световен мащаб в това време на несигурност, Академия ITF предоставя повече безплатни материални на своята онлайн платформа, които ще бъдат достъпни през целия период на наложеното извънредно положение.

 

Академия ITF разполага с множество материали, които ще са от полза не само на треньорите, но и на родителите, учителите и всеки, който иска да подобри собствената си игра. В образователната платформа на академията, можете да откриете повече от 340 безплатни теоретични материални, включително видеа, статии и научни изследвания, помагащи на потребителите да постигнат осезаем напредък в личното и професионалното си развитие от вкъщи.

Наскоро в платформата бяха добавени интерактивни онлайн курсове, като към настоящия момент се предлагат 18 курса на английски, 6 на испански и 6 на френски език. Te обхващат различни теми от „Въведение в стратегията и тактиката" до „Етика в тренирането". Всяка седмица ще се добавят нови курсове, които ще покрият следните теми: „Поставяне на цели", „Тенис родители" и „Методика на преподаване".

В допълнение към курсовете и материалите, Академия ITF изготвя и своя електронна книга „Наръчник за напреднали треньори", която ще бъде достъпна безплатно за всички през този период. Книгата е достъпна чрез приложението за електронни книги на ITF, като е публикувана на 13 езика и съдържа полезна научна и практическа информация относно всички елементи на играта, подходяща за треньори, работещи с играчи от всякакви възрасти и способности. Приложението ITF за електронни книги само по себе си е безценен източник на информация, съдържащ над 150 публикации, като голяма част от тях са безплатни.

Независимо дали става въпрос за вече утвърден или начинаещ треньор, или някой, който се интересува от теоретичната страна на спорта, Академия ITF e съществен инструмент за продължване на професионалното развитие.

Президентът на ITF Дейвид Хегърти, заяви: „Всички хора по света се опитват да продължат живота си по възможно най-добрия начин и да се справят с това огромно глобално предизвикателство. Въпреки че спортът не е основният приоритет в момента, хората все още разчитат на него за поминъка си. Предоставяйки тези безплатни материали, се надявам колкото се може повече хора да се възползват от тях и да използват това време за собственото си развитие".

Изпълнителният директор на „ITF Развитие на тениса", Лука Сантили, заяви: „От нашите служители по целия свят знаем колко важни са тези образователни инструменти за треньорите. Въпреки че те в момента не могат да бъдат на корта, важното е да имат възможността да учат и да продължават да бъдат свързани със света на тениса."

Можете да се регистрирате за Академия ITF тук:
https://www.itf-academy.com/
За достъп до „Наръчник за напреднали треньори" или други публикации, потърсете „ITF ebooks" в Google.

Използвайте „Play Store" за Android или „Аpp Store" за Apple и изтеглете приложението.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедDECATHLONБУЛИНС
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+