Меню Вход

Тодор и Вивиан Еневи част от „Вкъщи с българските тенис звезди

Тодор и Вивиан Еневи част от „Вкъщи с българските тенис звезди
30-03-2020 09:28
В период на изолация капитанът на България за Купа Дейвис Тодор Енев се включи в кампанията на Българска федерация по тенис „Вкъщи с българските тенис звезди" с послание „Обичаме тениса, можем и у дома".

 

Бившият рекордьор на страната ни за Купа Дейвис, 2-ри в света до 18 години непосредствено зад лидера Анди Родик, шампион на Ориндж Бол до 18 години и финалист до 14 години, а и побеждавал Виктор Троицки и Новак Джокович през 2003-та на фючърс турнир, записа част от заниманията, които прави с дъщеря си. След три месеца Вивиан ще стане на 10 години, а вече умело държи ракетата и татко й сега се грижи както за развитието на таланта й, но и за доброто настроение.

Припомняме, че вече седмица БФТ всеки ден представя какво правят водещите родни състезатели, за да съхранят здравето и спортната си форма в условията на социална изолация българските тенисисти.

В поредица „Вкъщи с българските тенис звезди" с послание „Обичаме тениса, можем и у дома" до момента се включиха Виктория Томова, Динко Динев, Александър Донски, Гергана Топалова и Петя Аршинкова. Очаквайте следващите дни на сайта и на фейсбук страницата на БФТ още видеа от лицата на българския тенис, които като модел за подражание на младите ще дадат пример на всички млади таланти и ще бъдат полезни на любителите със съвети и примери какво да правим вкъщи за здравето и за физическата си форма.


Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедDECATHLONБУЛИНС
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+