Меню Вход

Георгиев срещу Маздрашки при юношите и Константинова срещу Янева при девойките ще играят на финалите на Мастърса до 13 г. за наградите на „SPORT DEPOT“ в Свиленград

Георгиев срещу Маздрашки при юношите и Константинова срещу Янева при девойките ще играят на финалите на Мастърса до 13 г. за наградите на „SPORT DEPOT“ в Свиленград
05-10-2019 16:11
Георги Георгиев срещу Анас Маздрашки при юношите и Йоана Константинова срещу Елизара Янева при девойките ще ще спорят за титлите на Мастърса до 13 г. за наградите на „SPORT DEPOT" в Свиленград.

 

Надпреварата се провежда на кортовете на ТК "Свиленград", гр.Свиленград. За трета поредна година надпреварата е "За наградите на SPORT DEPOT". В състезанието участват осемте най-добри български състезатели в отделните възрасти. От най-голямата верига магазини за спортни стоки в България са осигурили награден фонд от 4 хиляди лева за състезанието. Той ще бъде разпределен между призьорите в отделните възрасти във вид на ваучери за закупуване на спортни стоки от компанията.


На полуфиналите при юношите Георги Георгиев (ТК "Свиленград", гр.Свиленград) победи Димитър Чилов (ТК "Августа Траяна", гр.Стара Загора) с 6-2, 6-0. Анас Маздрашки (ТК "Егалите", гр.Несебър) се наложи над Ангел Владов (ТК "Супер Спорт", гр.Варна) с 6-1, 6-2.


На полуфиналите при девойките Йоана Константинова (ТК "Плевен-ПСК", гр.Плевен) победи Яна Кирчева (ТК "15:40", гр.София) с 6-2, 6-3. Елизара Янева (ТК "Стоянстрой", гр.Пловдив) се наложи над Каталина Петрова (ТК "15:40", гр.София) с 6-3, 6 3.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+