Меню Вход

Николова и Габровска се класираха за четвъртфиналите на турнир от първа категория на Тенис Европа в Испания

Николова и Габровска се класираха за четвъртфиналите на турнир от първа категория на Тенис Европа в ИспанияАнастасия-Александра Николова
21-08-2019 22:09
Анастасия-Александра Николова (ТК "Супер Спорт", гр.Варна) и Александра Габровска (ТК "15:40", гр.София) се класираха за четвъртфиналите на турнира от първа категория на Тенис Европа „SÁNCHEZ-CASAL YOUTH CUP U-14" в Испания.

 

Поставената под номер 4 при девойките Анастасия-Александра Николова разгроми с 6-1, 6-1 Клара Родиер от Франция. Поставената под номер 4 Александра Габровска победи с 6-1 6-4 партньорката си на двойки Анаис Ласконен от Финландия. Това е 13-та поредна победа за Габровска в турнири от Тенис Европа. Предните две седмици Александра триумфира с титлите на два турнира от втора категория.

Габровска и Ласконен се класираха на четвъртфинал при дуетите. Двете победиха с 4-6, 6-4, 10-1 испанките Кармен Бру и Аран Алсо.


При юношите Виктор Марков (ТК "Диана", гр.София) се класира на четвъртфинал в турнира по двойки. Марков и Атакан Карахан от Турция разгромиха с 6-2, 6-0 над Пранав Картник от Индия и Страхиджа Ристич от Сърбия.


Виктор Марков и Александра Габровска участват на турнира като част от отбор „Б" на ITF и Тенис Европа.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедФИДУЕБ
Медийни партньори
ПартньориММСБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+