Меню Вход

Националите до 12 г. ще играят срещу Дания, Франция и Великобритания на Европейската отборна лятна купа в Дижон

Националите до 12 г. ще играят срещу Дания, Франция и Великобритания на Европейската отборна лятна купа в Дижон
24-07-2019 20:40
Националите на България до 12 г. (момчета) попаднаха в група с отборите на Дания, Франция и Великобритания на турнир от Европейската отборна лятна купа в Дижон (Франция). Нашите момчета ще стартират утре с мач срещу Дания.

 

България ще бъде представена от Александър Василев (ТК "15:40", гр.София), Йоан Найденов (ТК "15:40", гр.София) и Ивайло Симеонов (ТК "Кристи", гр.Дряново). Треньор на българчетата е Михаил Минчев.

Освен България в турнира ще участват отборите на Дания, Франция, Великобритания, Израел, Люксембург, Португалия и Словения. Отборите са разпределени в две групи от по четири тима, а първите два ще се класират за полуфиналите. Победителите от полуфиналите ще се класират за финалите на Европейската отборна лятна купа.

В последните дни националите проведоха подготовка на Националният ОББ тенис център в Борисовата градина. Преди десет дни националите ни спечелиха трето място на престижен турнир в Резато (Италия). Момчетата на България до 12 г. спечелиха седмо място на Европейската отборна зимна купа през тази година.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+