Меню Вход

Иван Иванов се класира на финал на турнира до 12 г. от Тенис Европа в Русе, Кисимов и Митев спечелиха второ място на двойки

Иван Иванов се класира на финал на турнира до 12 г. от Тенис Европа в Русе, Кисимов и Митев спечелиха второ място на двойки
12-07-2019 14:36
Иван Иванов (ТК "Испано", гр.Варна) се класира за финала на турнира до 12 г. в Русе. Надпреварата от втора категория на Тенис Европа се провежда на кортовете на TK "Приста 2011".

 

Иванов победи на полуфиналите с 6-2, 6-3 Тома Неагу от Румъния. Виторио Станков (ТК "Левски", гр.София) отстъпи с 0-6, 0-6 на Артьом Богомолов от Русия.


При момичетата Естела Иванова (ТК "Супер Спорт", гр.Варна) и Анджелина Караминкова (TK "Августа Траяна", гр.Стара Загора) спечелиха бронзови медали. Иванова загуби с 1-6, 1-6 от Андрада Комаров от Румъния.


Караминкова падна с 4-6, 1-6 от Полина Вимба от Русия.Димитър Кисимов (ТК "Про спорт", гр.София) и Александър Митев (TK "Приста 2011", гр.Русе) спечелиха второ място в турнира по двойки при момчетата. Във финала Кисимов и Митев отстъпиха с 4-6, 3-6 на румънците Едуард Корейса и Тома Неагу.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедФИДУЕБ
Медийни партньори
ПартньориММСБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+