Меню Вход

Адрианo Дженев се класира на четвъртфинал на сингъл, юношите са полуфиналисти по двойки на турнир от Тенис Европа в Букурещ

Адрианo Дженев се класира на четвъртфинал на сингъл, юношите са полуфиналисти по двойки на турнир от Тенис Европа в Букурещ
23-05-2019 20:00
Адриано Дженев (ТК "Хасково", гр.Хасково) се класира за четвъртфиналите на турнира до 14 г. от първа категория на Тенис Европа в Букурещ (Румъния).

 

Дженев се наложи с 6-3, 6-2 над Луис Сарайва от Португалия. Това е трета поредна победа за Адриано без да загуби сет. За място на полуфиналите Дженев ще играе срещу номер 2 в схемата Родриго Мендез от Мексико.

Илиян Радулов (ТК "Тракия СКЛАТ", гр.Пловдив) загуби в третия кръг с 2-6, 2-6 от Тиаго Перес Антонио от Франция.


В турнира по двойки при юношите Дженев и Радулов се класираха на полуфинал. Българчетата победиха с 6-4, 2-6, 10-6 друг наш представител Павел Маринов (ТК "Супер Спорт", гр.Варна) и Марко Стойловски от Македония.


При девойките Йоанна Радулова (ТК "Тракия СКЛАТ", гр.Пловдив) и Мария Рогачева (ТК „Пловдив 1981") отпаднаха на четвъртфиналите. Нашите момичета отстъпиха с 3-6, 2-6 на първите поставени Мара Гае от Румъния и Яна Стоянова от Македония.


В турнира участва „A" нац. отбор до 14 г. по програмата „Новите шампиони" в състав Адриано Дженев (ТК "Хасково", гр.Хасково), Илиян Радулов (ТК "Тракия СКЛАТ", гр.Пловдив), Мария Рогачева (ТК „Пловдив 1981") и Йоанна Радулова (ТК "Тракия СКЛАТ", гр.Пловдив) с треньор Георги Чочев.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедФИДУЕБ
Медийни партньори
ПартньориММСБОКITFTennis EuropeKinder+