Меню Вход

Важна информация! Промяна на датите на Държавното първенство в зала до 12 г.

Важна информация! Промяна на датите на Държавното първенство в зала до 12 г.
20-01-2011 03:00

Във връзка с хепатитните заболявания в някои части от страната от началото на месеца и обявената в последните дни в различни области грипна епидемия, Треньорският съвет на БФТ взе решение за промяна на датите на Държавното първенство в зала до 12 години. То ще се проведе от 28 февруари до 8 март в Хасково.Актуализираната наредба може да бъде намерена в секция "Държавни лични първенства в зала". Срокът за заявки е 18 февруари, като всички подадени до този момент заявки ще бъдат зачитани.Държавното първенство в зала до 18 години остава на предварително планираните дати от 14 до 22 февруари в Хасково.БФТ се извинява за евентуални затруднения, причинени от отлагането на първенството до 12 години, но смята, че това е най-правилното решение с оглед най-важното за всички нас - здравето на децата. Благодарим на всички за разбирането!

14.01.2011 г.

Предстоящите държавни първенства в зала до 12 и до 18 години остават засега на планираните дяти и място, както следва:ДПЗ до 12 г.: Хасково, 31 януари - 8 февруариДПЗ до 18 г.: Хасково, 14-22 февруариБФТ продължава да следи ситуацията и си запазва правото за евентуални промени.

06.01.2010 г.Във връзка с многото случаи на хепатитни заболявания в някои части от страната в последните дни, Управителният съвет на БФТ взе решение за промяна на мястото и датите на провеждане на Държавните първенства в зала до 14 и 16 години. Те ще се проведатв зала "София" в столицата на следните дати:ДПЗ до 14 години: 12-20 януариДПЗ до 16 години: 21-29 януариАктуализирани наредби могат да бъдат намерени в секция "Държавни лични първенства в зала".От всички участници ще бъдат изисквани актуални предсъстезателни прегледи - при липса на такива няма да бъдат правени компромиси и съответните състезатели няма да бъдат допускани до участие в първенствата.Въпреки затрудненията, които могат да се получат от организационно естествено и с промяна на планове и програми, БФТ смята, че това е правилното решение с оглед най-важното за всички нас - здравето на децата. Отлагането на първенствата е с цел да продължим да следим ситуацията, както и да се даде време на всички състезатели да преминат медицински прегледи в дните непосредствено преди първенствата. През следващата седмица ще бъде взето решение за мястото и датите на Държавните първенства в зала до 12 и до 18 години. БФТ благодари на всички за разбирането.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център Спортмед
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+