Меню Вход

Българските треньори - първи в света с достъп до най-новата платформа на ITF

Българските треньори - първи в света с достъп до най-новата платформа на ITF
25-03-2019 10:18
Българска Федерация Тенис предоставя нова уникална възможност за родните треньори. Родната федерация е първата, която ще работи с ITF академия! Новата Академия на ITF вече е пусната в действиe, а адресът на уебсайта е www.ITF-academy.com.

 

Всички български треньори, които имат валиден лиценз за 2019 г. ще получат безплатен достъп до най-голямата база данни за треньорско обучение. Всеки който иска да получи код трябва да напише имейл на адрес : pkoev@bgtennis.bg.

Академия ITF ще включи Tennis iCoach и ще предложи повече функционалност, включително онлайн курсове.

Академията на ITF стартира в три фази между 2019 и 2020 г.:

· Фаза 1, март 2019: Фазата за информация и образование ще включва публикуването на онлайн краткосрочни курсове и съвсем нова библиотека на iCoach в рамките на ITF Academy.

· Фаза 2, от юли до декември 2019 г .: Фазата на сертифициране ще стартира курсовете за сертифициране на смесено обучение (онлайн комбинирано с предаване лице в лице) - курсът ITF „Играй тенис" за игра ще бъде първият курс, който ще бъде предоставен за начинаещи и подрастващи играчи на ITF.

· Фаза 3, до 2020 г .: Фазата на непрекъснатото професионално развитие (НПР) ще се основава на вече наличните кратки (онлайн) курсове.

Междувременно българските треньори са сред най-любознателните в света. В изследване на ITF за миналата година България се нарежда на 19-о място в използването на iCoach от над 210 държави членки на ITF.

За четвърта поредна година БФТ осигурява на треньорите, заплатили треньорския си лиценз, безплатен достъп до най-голямата виртуална база данни за треньори – iCoach. Това е най голямата платформа с база данни от клипове, упражнения, материали и новости от света на треньорското обучение.

По този начин БФТенис за пореден път затвърждава стратегията си за грижа и развитие към родните тенис специалисти. Системата „iCoach" ще помогне за повишаване и усъвършенстване на уменията на треньорите у нас.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедDECATHLONБУЛИНС
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+