Меню Вход

БФТ и СпортМед подписаха договор за партньорство

БФТ и СпортМед подписаха договор за партньорство
21-03-2019 11:29
Българска Федерация Тенис и водещият специализиран спортно-възстановителен център СпортМед подписаха договор за партньорство.

 

С този договор БФТенис осигурява страхотна възможност за тенисистите да се възполват от услугите на медицински център СпортМед. Най-изявените ни състезатели, които покриват А и Б критериите за подпомагане на БФТ и националните състезатели мъже и жени от отборите за Дейвис и Фед къп ще могат да полват услугите безплатно. Всички други картотекирани състезатели в България ще получат отстъпка от 20 процента от цената.


Както и през миналата година от СпортМед ще бъдат организирани съвместни обучения и лекции на спортно-медицинска тематика. Чрез тях ще се повиши информираността и знанието на състезатели, родители, треньори и всички заинтересовани по важни спортно-медицински теми пряко свързанни със спорта тенис. По време на треньорските курсове на БФТ ще има специални часове относно правилното възстановяване, водени от лектори на СпортМед.

Благодарение на подписанато партньорство от страна на СпортМед ще бъдат лекувани всички видове спортни травми на картотекираните състезатели на БФТ, получени по време на всички турнири и по време на тренировките. Ще бъдат извършени контролни прегледи на представителните играчи.

Скоро в сайта на БФТ ще бъде създадена рубрика на здравна тематика, ръководена от здравните специалисти на СпортМед.

Медицински център СпортМед е специализирано заведение, в което се извършва цялостен набор от дейности, целящи профилактика и цялостно възстановяване след заболяване. Екипът на СпортМед има опит в работата си и с други професионални спортисти. Като част от партньорите са били Българска Федерация Волейбол, Българска Федерация Биатлон, ПФК „ Левски" (мъже и юноши) и др.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедФИДУЕБ
Медийни партньори
ПартньориММСБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+