Меню Вход

Продължава записването за курса по методиката на ITF

Продължава записването за курса по методиката на ITF
17-03-2019 10:46
Продължава записването за курса по методиката на ITF организиран от лицензирания от Националната агенция за професионално образование и обучение, център за професионално обучение към Българската Федерация по Тенис.

 

Обучението ще се проведе в три модула. Освен часовете по тенис, участниците в курса ще имат теоретични часове по Здравословни и безопасни условия труд, Икономика, Предприемачество, Чужд език, Спортен мениджмънт и основи на спортната тренировка.

Графикът на тенис обучението е :

- Модул 1 - 4 дни в периода 15-19 април 2019 г.

- Модул 2 - 6 дни в периода 13-19 май 2019 г.

- Модул 3 - 6 дни в периода 17-22 юни 2019 г.

Цената на курса е 750 лева

Броят на учебните часове е 150.

За поредна година БФТ организира курс по методиката на ITF. Преподавателите Пресиян Коев и Манук Хиндлиян са лицензирани от ITF да водят такива курсове.

През 2018г. започна работата си център за професионално обучение към Българската Федерация по Тенис. Това ще бъде едно от първите обучения по тази програма. Завършилите успешно курса ще получат удостоверение за възможност за практикуване на част от професията.

За записване в курса желаещите ще трябва да представят диплома за средно или висше образование, медицинско ,попълнено заявление и кратко CV. Желаещите да участват в курса е необходимо да се запишат за целта на имейл адрес : bgtenniseducation@gmail.com до 10 април 2019 г.

Завършилите успешно обучението сертификат от ITF за треньор на начинаещи и средно напреднали играчи, както и удостоверение за професионално обучение за част от професия „Помощник-треньор"

Цената на курса е 750 лв. Заплаща се при започване на обучението.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедDECATHLONБУЛИНС
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+