Меню Вход

Брайън Димов и Елена Пападопулу спечелиха „Мини София Оупън 2019“

Брайън Димов и Елена Пападопулу спечелиха „Мини София Оупън 2019“
10-02-2019 10:48
Брайън Димов (ТК "Черно море Елит", гр.Варна) и Елена Пападопулу (ТК "Витоша", гр.София) спечелиха титлите на „Мини София Оупън 2019".

В надпреварата взеха участие по 8 от най-големите ни таланти при момчетата и момичетата на 9 и 10 години. Те играха квалификации, а финалистите получиха шанс за незабравимо изживяване. Двубоите за титлите от „Мини София Оупън 2019" се играха на централния корт на „Арена Армеец".

Във финала при момчетата Брайън Димов победи Калоян Шиков (ТК "Ямбол 2005").

При момичетата Елена Пападопулу (ТК "Витоша", гр.София) се наложи над Рая Стайкова (ТК "Свиленград").

Голямата награда за победителите при момчетата и момичетата е уикенд за двама в хотел Роял Касъл Дизайн& СПА, Елените. Наградите са осигурени от "Victoria Group Hotels & Resorts, Royal Castle Design & Spa".

Победителите бяха наградени от Горан Джокович- турнирен директор на Sofia Open, Елица Стоянова- зам. директор корпоративни продажби и маркетинг на хотел „Маринела" и младата надежда на България Адриан Андреев.

По традиция Българската федерация по тенис дава шанс на младите тенисисти да се докоснат до магията, да играят на централния корт в зала „Арена Армеец". Това стана при трите турнира на шампионките при жените и при всичките четири издания на Sofia Open.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsМедицински Център СпортмедФИДУЕБ
Медийни партньори
ПартньориММСБОКITFTennis EuropeKinder+