Меню Вход

Отборен турнир за момчета до 10 г. ще се проведе на ТК „СА Несебър“

Отборен турнир за момчета до 10 г. ще се проведе на ТК „СА Несебър“
16-01-2019 16:12
На 2 и 3 февруари на кортовете на ТК „СА Несебър" ще се проведе отборен турнир в който ще участват най-добрите момчета до 10 годишна възраст. Целите на турнира са децата да усетят в по-голяма степен отборния дух на тениса, както и да поддържат състезателния ритъм и през зимните месеци. Основен фокус ще бъде децата, капитаните и родителите да се наслаждават в екип по време на организираното състезание.

 

Организатори на надпреварата са Българска Федерация по Тенис, Оксиком и ТК „СА Несебър". В турнира ще вземат участие 16 момчетата, които ще бъдат разпределени в четири отбора. Тимовете ще носят имената на младите изявени световни тенис звезди (Зверев, Циципас, Чорич и Шаповалов). Всеки отбор, ще бъде ръководен от капитан, който по време на турнира ще подкрепя определеният му чрез жребий отбор. Избраните капитани са Бранко Аврамовски, Мартин Захариев,Стефан Пантов и Марин Атанасов.

Първи критерий за прием в турнира е ранглистата до 12г., за момчета родени през 2009 г. Втори критерий е класирането на момчетата родени през 2009г. на Мастърс турнира до 10г. през 2018г.

ТК „СА Несебър" разполага с 3 червени корта, покрити с балонна конструкция, намиращи се в курортен комплекс Слънчев бряг.

Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaMonbatБанкяУниверситетска болница
Официални партньориHEADAsicsВимакс Клима
Медийни партньори
ПартньориММСБългарски спортен тотализаторБОКITFTennis EuropeErasmus +Kinder+