Правила за поверителност

Поверителността на вашите лични данни в интернет е много важна за нас и в тази връзка се ангажираме да поддържаме поверителността на данните (името, телефон, емайл), които събираме и получаваме. БФТ е регистрирана като администратор на лични дани към Комисията за защита на личните данни. Всички получени данни ще бъдат съхранявани и използвани само и единствено във връзка с целта, за която същите са събрани. Целта на събирането им е предоставяне на специфична услуга, имаща за цел да бъдете информирани. Неупоменато в настоящите правила използване е недопустимо.

Чрез изпращането на емайл към нас посредством нашата официална интернет страница ние добавяме Вашия имейл адрес към нашата база данни.

При желание от Ваша страна да получавате нашия бюлетин с новини, то той ще бъде изпращан на зяявената от Вас електронна поща.

Ние можем да използваме вашите данни, за да ви изпращаме своевременна информация за събития и новини. Ако вие не желаете да получавате нашия бюлетин, моля не отбелязвайте квадратчето под формата.

БФТ ще положи значителни усилия да защити поверителността на информацията, която събира чрез тази форма и не осигурява съзнателно достъп до тези данни на нито едно лице извън административния офис на БФТ и изключително с информационна цел.
Всички служители на администрацията на БФТса задължени да спазват условията на настоящите Правила за поверителност. Настоящите Правила за поверителност задължават служителите да пазят данните на хората, които ни изпращат имейли през електронната форма като строго поверителни. Като гаранция за изпълнението на това задължение остава в сила и след като служител напусне нашата организация.

Като ни изпратите имейл през официалния интернет сайт на БФТ вие се съгласявате с условията на настоящите Правила за поверителност. Ние можем да актуализираме настоящите Правила за поверителност и ви препоръчваме периодично да ги разглеждате.

Българска федерация по тенис
ул. "Незабравка" 3 - 5, София 1113
тел. за връзка: +359 2 8703078
ел.поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Календар

Галерии

WTA жени (единично)
м. име т.

142.

Виктория Томова  416
204. Цветана Пиронкова  269
217. Елица Костова  254
223. Сесил Каратанчева  249
396. Изабелла Шиникова  93
ATP мъже (единично)
м. име т.
4. Григор Димитров 4600
307. Димитър Кузманов   157
464. Александър Лазов  76
743. Александър Лазаров 26
1009. Габриел Донев 10
 
Официални спонсори

Logo Aes

  Bankia Frigo CMYK1

monbat group

logo fpi hotels resorts

Официални партньори

Head

Asics

Медийни партньори

tennis24 final

Социални партньори

Министерство на младежта и спорта

Български олимпийски комитет

 

logo standard

ATPdavis-cupfed-cupITFTennisEuropeWTA
TENISUT CHESTNA IGRA LOGO1 

Българска федерация по тенис

София 1113
ул. "Незабравка" №3-5, Борисова градина

тел.: 0887 500 600
факс: 02 8703078
email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Facebook